top of page

Waarom de naam  
Spiral of life?

De spiraal is één van de alleroudste spirituele symbolen. De spiraal staat voor het proces van het leven, ervaren, beleven tot in de kern en weer loslaten. De essentie van het leven zit in het ‘Nu', niet in het verleden of in de toekomst.

Elke keer kom je weer dezelfde obstakels/patronen tegen, maar op een dieper niveau of vanuit een andere hoek. Zo draait de spiraal zich verder en verder naar buiten en kan het 'ervaringsleren' steeds meer bijdragen tot persoonlijke ontwikkeling en groei. Zo draait deze spiraal richting innerlijke kracht en persoonlijke vrijheid.

Filosofie

 

Ik werk vanuit een holistische benadering. Holistisch wil zeggen, dat iets niet bekeken of geanalyseerd kan worden door slechts naar een gedeelte van het geheel te kijken, omdat alles met elkaar samenhangt. In mijn praktijk houdt dat in dat ik jou in je totaliteit bekijk. Niet alleen de klacht waar je mee komt, niet alleen naar een lichaamsdeel dat aandacht vraagt, maar ook jouw kijk op het leven en jouw gevoel is van belang.

Ik wil je ondersteunen op jouw pad naar zelfontdekking door te helpen jouw lichaam te doorvoelen, door de vinger op de zere plek te leggen en jouw lichaam uit te nodigen je te vertellen wat het zo graag wil zeggen. Bij 'Spiral of life' mag je zonder jezelf te veroordelen eens naar binnen kijken en voelen hoe dat voor jou is.

 

Een optimale gezondheid is een voorwaarde om met volle teugen van het leven te kunnen genieten. Onze huidige maatschappij is echter niet altijd even vriendelijk voor ons, waardoor het moeilijk is om te herbronnen.

Daarom is het noodzakelijk om jezelf regelmatig even los te koppelen van alle stress en verwachtingen, alsook energie op te doen die je helpt om een completer mens te worden. Deze 'pure ik' momenten doen wonderen voor je energieniveau, je welzijn en je persoonlijkheid. Mentale en lichamelijke ontspanning is immers onmisbaar om even tot de essentie te komen.

 

Bij 'Spiral of life' kan dat, want hier stap je binnen in een andere wereld. Een dimensie die je met al je zintuigen kan waarnemen en waar je rust kan inademen. Ik kan jou leren ontsnappen aan de chaos, zorg te dragen voor je innerlijke zelf en jou terug op het juiste pad zetten

wanneer je de weg even kwijt bent. Niets is toeval en niemand komt hier zomaar...


22447521_10214545541459099_1052212461_n (1)_edited.png

Hypnose

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

Kievitvelden 1 
2580 Putte ( Beerzel ) 
België


0484/091217

Boeddha beeld
bottom of page