top of page

Healing 

  • ​​Chakrahealing

Chakra's zijn energiecentra, gelegen op de hoofdtakken van het zenuwstelsel. Via de chakra's wordt de energie in ons lichaam opgenomen en getransformeerd. Voor veel mensen zijn ze onzichtbaar, maar ze zijn er wel.

 Als een chakra geblokkeerd is kunnen er lichamelijke, emotionele en psychische klachten ontstaan. Deze verstoringen in de energiehuishouding verminderen positieve gedachten en gevoelens en weerhouden ons van een gelukkig, volledig leven.

Tijdens de healing zal ik jou gedetailleerd vertellen wat er gaande is in jouw leven, zowel op emotioneel als lichamelijk niveau. Vervolgens worden de chakra’s in combinatie met kristallen terug vrijgemaakt en uitgebalanceerd, dit kan gepaard gaan met het loskomen van emoties. 

Door deze emoties en blokkades los te laten heb je weer kracht om vanuit jezelf te leven, zodat je je opnieuw vitaal, energiek en evenwichtig zal voelen.

  • Reiki therapie

Tijdens de Reiki behandeling wordt door middel van zachte aanraking energie overgedragen.

De handen worden op alle energiepunten van je lichaam gelegd.

Via de handen stroomt energie naar de plaatsen die extra aandacht nodig hebben. In eerste instantie ervaar je een diepe ontspanning en een gevoel van innerlijke warmte.

Lichaam en geest krijgen de kans om alle negativiteit los te laten. Bij vermoeidheid en futloosheid zal reiki je weer energie geven. Reiki vermindert pijn en bevorderd het genezingsproces.

Zo start een helingsproces dat gifstoffen en blokkades uit het lichaam verwijdert.

 Veel water drinken na een behandeling is dan ook sterk aan te raden..

bottom of page