Healing 

  • ​​Chakrahealing

Chakra's zijn energiecentra, gelegen op de hoofdtakken van het zenuwstelsel. Via de chakra's wordt de energie in ons lichaam opgenomen en getransformeerd. Voor veel mensen zijn ze onzichtbaar, maar ze zijn er wel.

 Als een chakra geblokkeerd is kunnen er lichamelijke, emotionele en psychische klachten ontstaan. Deze verstoringen in de energiehuishouding verminderen positieve gedachten en gevoelens en weerhouden ons van een gelukkig, volledig leven.

Tijdens de healing zal ik jou gedetailleerd vertellen wat er gaande is in jouw leven, zowel op emotioneel als lichamelijk niveau. Vervolgens worden de chakra’s in combinatie met kristallen terug vrijgemaakt en uitgebalanceerd, dit kan gepaard gaan met het loskomen van emoties. 

Door deze emoties en blokkades los te laten heb je weer kracht om vanuit jezelf te leven, zodat je je opnieuw vitaal, energiek en evenwichtig zal voelen.

  • Reiki therapie

Tijdens de Reiki behandeling wordt door middel van zachte aanraking energie overgedragen.

De handen worden op alle energiepunten van je lichaam gelegd.

Via de handen stroomt energie naar de plaatsen die extra aandacht nodig hebben. In eerste instantie ervaar je een diepe ontspanning en een gevoel van innerlijke warmte.

Lichaam en geest krijgen de kans om alle negativiteit los te laten. Bij vermoeidheid en futloosheid zal reiki je weer energie geven. Reiki vermindert pijn en bevorderd het genezingsproces.

Zo start een helingsproces dat gifstoffen en blokkades uit het lichaam verwijdert.

 Veel water drinken na een behandeling is dan ook sterk aan te raden..

  • Regressie naar een vorig leven

Reïncarnatie is onlosmakelijk verbonden met het hindoeïsme en het boeddhisme. Heb je wel eens een déjà vu die je niet kan plaatsen, een onbekende die je toch denkt te kennen, een plaats die je herkende terwijl je er nooit bent geweest? Dat zouden herinneringen kunnen zijn die je op een onbewuste manier uit een vorig leven hebt opgedaan. Deze informatie ligt echter wel opgeslagen in het onderbewustzijn en het is mogelijk hiermee in contact te komen. Heb je een probleem, trauma of een fobie waarvan je de oorsprong niet kunt achterhalen en waarvan je het idee hebt dat het een overblijfsel zou kunnen zijn uit een vorig leven, dan kan een regressiesessie de oplossing bieden. In dat geval zou het bewust weten wat er in een vorig leven gebeurd is je kunnen helpen je huidige problemen te overwinnen of in ieder geval te verduidelijken.  

Het is zeker geen vereiste een probleem te hebben om een vorig leven te verkennen, nieuwsgierigheid kan ook een geschikte aanleiding zijn. Wie was ik, wat deed ik, waar leefde ik en hoe ben ik gestorven in mijn vorige leven? Het teruggaan naar vorige levens kan enorm veel verduidelijken. Vaak zul je tijdens regressie mensen herkennen, die je ook in dit huidige leven kent. Dit kan je kijk op de relaties die je hebt, volledig veranderen en besluiten om dingen anders te gaan doen in de toekomst. 

Gefascineerd door dit mysterieuze fenomeen? Ontdek het en ervaar wat het voor jou persoonlijk kan betekenen.