top of page

Regressie therapie

Regressie naar een vorig leven

Heb je een probleem, trauma of een fobie waarvan je de oorsprong niet kunt achterhalen en waarvan je het idee hebt dat het een overblijfsel zou kunnen zijn uit een vorig leven, dan kan een regressiesessie de oplossing bieden. In dat geval zou het bewust weten wat er in een vorig leven gebeurd is je kunnen helpen je huidige problemen te overwinnen of in ieder geval te verduidelijken.  

Het is zeker geen vereiste een probleem te hebben om een vorig leven te verkennen, nieuwsgierigheid kan ook een geschikte aanleiding zijn. Wie was ik, wat deed ik, waar leefde ik en hoe ben ik gestorven in mijn vorige leven? Het teruggaan naar vorige levens kan enorm veel verduidelijken. Vaak zul je tijdens regressie mensen herkennen, die je ook in dit huidige leven kent. Dit kan je kijk op de relaties die je hebt, volledig veranderen en besluiten om dingen anders te gaan doen in de toekomst. 

Reïncarnatie is onlosmakelijk verbonden met het hindoeïsme en het boeddhisme. Heb je wel eens een déjà vu die je niet kan plaatsen, een onbekende die je toch denkt te kennen, een plaats die je herkende terwijl je er nooit bent geweest? Dat zouden herinneringen kunnen zijn die je op een onbewuste manier uit een vorig leven hebt opgedaan. Deze informatie ligt echter wel opgeslagen in het onderbewustzijn en het is mogelijk hiermee in contact te komen.

Gefascineerd door dit mysterieuze fenomeen? Ontdek het en ervaar wat het voor jou persoonlijk kan betekenen. 

bottom of page