Massage aanbod

  • Relaxatie massage

Het is een heerlijke en weldadige massage waarbij je tijdens en vlak nadien een lekker loom gevoel hebt, dat overgaat in een energiek en opgeladen gevoel, zodat je weer helemaal opgewassen bent tegen het dagelijkse leven.

Relaxatie massage zorgt voor vermindering van vermoeidheid, pijnklachten of stress. Je ervaart volledige ontspanning op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

Zo ben je in staat je beslommeringen en zorgen even los te laten en thuis te komen bij jezelf. Je kan zelf aangeven of je een zachte of een stevige massage wilt hebben. Geniet met volle overgave van deze weldaad.

  • Holistische integratieve massage

De holistische integratieve massage van Spiral Of Life is een massagevorm, die iedere vezel in het lichaam en ver daarbuiten raakt. Deze massage streeft naar een zo optimaal mogelijke combinatie van eeuwenoude wijsheden en technieken zodat er een volledig 'op het lijf geschreven' behandeling ontstaat.

Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van verschillende massage en drukpunt technieken, reiki  en kristaltherapie, indien nodig aangevuld met ontspannende ademhalingstechnieken. Iedere holistische integratieve massage is totaal uniek en aangepast aan uw persoonlijke noden van het moment.

Hierdoor kan de vitale lichaamsenergie opnieuw vrijer stromen en komt het dwangmatige denken tot rust.

Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam, geest en ziel, wat een sterk algemeen helende werking met zich meebrengt.

  • Bamboe massage

Bamboe massage is een nieuwe en innovatieve stijl van massagetherapie en lichaamswerk.

De technieken van deze massagevorm vinden we terug in massages zoals shiatsu, ayurvedische en lymfedrainage. Bamboe stokken in combinatie met warme olie worden gebruikt als hulpmiddel voor een volledige lichaamsmassage. Dankzij het gebruik van bamboestokken als verlengstuk van de handen en voorarmen, kan er bij bamboe massage veel dieper ingewerkt worden op weefsels en spieren. 

Vaak hebben we spanningen, verkrampingen en blokkades op bepaalde plaatsen in ons lichaam. Door de dieptetechniek wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt alles soepeler, waardoor klachten als pijn en bewegingsbeperkingen verminderen.​

  • Anti hoofdpijn massage

Het doel van de anti hoofdpijn massage is ontspanning en verlichting van de hoofdpijn.

Met een aangepaste etherische olie worden de spieren van de schouders en nek losgemaakt zodat de doorbloeding verbetert. Ook de slapen, de schedelrand en de hoofdhuid worden gemasseerd en behandeld met drukpunttherapie.

Na deze behandeling zullen alle spanningen rondom uw hoofd en schouders verminderen, waardoor u verlichting van de klachten zal ervaren.

 

  • Rug-, nek-, schoudermassage

Veel mensen zitten vast in de nek-, schouder- en rugstreek.

Dit is vaak onder de vorm van verkrampte en pijnlijke spieren en van stijfheid en blokkades in de onderrug. Zorgen, ballast en negatieve energieën worden veelal vastgehouden in deze zonegebieden.
Tijdens een stevige massage en drukpunttherapie met warme olie worden schouders, nek en rug diepgaand gemasseerd waardoor de spieren kunnen ontspannen. Aan de hand van diverse technieken wordt het spierweefsel bewerkt en losgemaakt.

Je zal je ongetwijfeld herboren en fitter voelen. Een absolute aanrader!

  • Ayurvedische abhyanga massage 

Ayurveda komt uit Indië en betekent "Kennis van het leven". In de ayurvedische traditie wordt de massage als even essentieel voor gezondheid en schoonheid beschouwd als de juiste voeding en andere gewoonten. De abhyanga massage is een algemene, ontspannende, energetische lichaamsmassage. Ze wordt uitgevoerd met een warme kruidenolie, waarbij de massagebewegingen de energiebanen ( Nadi ) van het lichaam volgen. Deze volledige lichaamsmassage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd.

  • Magneet cupping

Magneet cupping is een vorm van acupunctuur die afstamt van de Chinese geneeswijzen en die gericht is op de beweging van energie, het bloed, en afvalstoffen. Na een voorbereidende, ontspannende massage worden de cups op de huid geplaatst. De bedoeling is dat de lucht boven de huid vacuüm wordt gezogen, waardoor deze goed doorbloed geraakt en de huid, bindweefsel en spieren omhoog getrokken worden. De door mij gebruikte cups hebben ook nog een positieve of negatieve magnetische kern in zich, waar het lichaamsweefsel tegenaan getrokken wordt.

Magnetisme is een oerkracht die aan de basis van gezondheid staat. Cellen worden geordend door magnetisme. De kleinste bouwstenen van het leven – atomen en moleculen – zijn micromagneetjes met een pluspool en een minpool, te vergelijken met de polen van de aarde. Doordat er ijzer en andere metalen in ons bloed zitten, trekken de magneten het bloed in de zenuwbanen en de spieren optimaal in beweging.

Magneetcupping helpt de verstoorde energiebalans weer te herstellen en heeft een verzachtende en helende werking bij een breed scala aan klachten, zoals triggerpoints, spierpijn, reuma, hoofdpijn, stress, futloosheid, enz.

Opgelet! Personen met een pacemaker of een ander medisch elektronisch apparaat moeten eerst toestemming vragen aan hun arts. Af te raden tijdens de zwangerschap omdat de afvalstoffen ook in de placenta terecht komen!

​​

  • Zwangerschapsmassage

Als je zwanger bent, verandert er heel veel in je lichaam. Juist dan is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, en om je lekker te laten verzorgen!

Zwangerschapsmassage kan helpen om te ontspannen en om een aantal verschijnselen van ongemak te verminderen. Tegelijkertijd kunnen de hormonale veranderingen je soms emotioneel in de war brengen.

Een ontspannende massage kan fysiek en gevoelsmatig ondersteunend zijn, voor jezelf en de baby. Laat je verwennen door de rustige, helende kracht van aanraking.

  • Facebook Social Icon

Fotografie: Anja van Bogaert & Philippe Jespers