Massage workshop voor twee

Massage

Voor wie?

Deze duo-massage workshop is een echte aanrader voor koppels, vrienden en vriendinnen of moeder en dochter!

Het is een workshop exclusief voor jullie 2. Deze workshop is een leuke verrassing als verjaardagsgeschenk of voor een andere gelegenheid! Uiteraard ben je na deze workshop geen volleerd masseur, maar je zal zeker één en ander bijleren om thuis mee aan de slag te gaan.

Inhoud van de workshop

Tijdens de cursus leer je een aantal basisprincipes en basisgrepen voor een ontspannende massage. Na de verwelkoming met een drankje en een korte inleiding, gaan we meteen aan de slag met de praktijk. Jullie masseren mekaar, elk om beurten, waarbij ik telkens eerst de basisgrepen toon, waarna jullie deze zelf uitproberen. Ik geef uiteraard tips en feedback. Deze korte cursus kan je boeken voor 1,5 uur of voor 2 uur.

Tijdens de workshop van 1.5 uur komen massage van het hoofd, de schouders en rug aan bod. Dit zijn namelijk de lichaamsdelen waar een massage bij de meeste mensen het meest deugd doet. Bij de cursus van 2 uur vullen we aan met de benen en/of de armen.

Indien jullie liever de focus op een andere spiergroep hebben kan dat natuurlijk ook. Misschien is je man wel een fervente loper en wil hij vooral zijn benen laten masseren? Dan doen we dat. Het is een privé-cursus voor jullie alleen. De inhoud is flexibel. Na afloop krijgen jullie een kleine surprise mee naar huis.

Praktisch

Je draagt best kledij waarin je vrij kan bewegen, bij voorkeur geen lange mouwen. Hou er eveneens rekening mee dat we werken met olie en je daarom best geen te delicate stoffen draagt. Ik zorg alvast voor een aangename setting en een ontspannen sfeer en de rest komt vanzelf.

  • Prijs en reservatie

Massageworkshop prijs voor twee personen:

  • 80 euro voor 1,5 uur

  • 105 euro voor 2 uur

Voor meer informatie of reservatie aarzel niet om contact op te nemen 0484/ 09.12.17

 

 

  • Facebook Social Icon

Fotografie: Anja van Bogaert & Philippe Jespers